lijsten en passepartouts

lijsten gerard van hal fotografie

Een mooie foto en een mooi kunstwerk verdienen een lijst, met of zonder passe-partout. Een goede lijst geeft een kader aan de foto en laat hem daardoor tot zijn recht komen. Een goede lijst laat de foto los komen van de muur waarop deze hangt. Natuurlijk is de keuze voor een lijst heel persoonlijk. Wij hebben een ruime keuze aan lijsten die we in ieder gewenst formaat kunnen leveren. Er is altijd een passende lijst voor iedere muur in ieder huis.  Hetzelfde geldt voor passe-partouts, waarvoor we een professionele passe-partoutsnijder in huis hebben. Onze specialist Wieke maakt iedere gewenste uitsnede of uitsneden. Zelf zijn wij het meest gecharmeerd van natuurlijk-wit museum karton. Indien gewenst kunnen we een uitgebreid assortiment aan kleuren en varianten voor jou bestellen. Hoewel onze lijsten in eerste instantie bedoeld zijn om onze eigen foto’s in te lijsten, lijsten we ook met liefde en plezier, zorgvuldig foto’s van anderen in en is jouw kunst bij ons in vertrouwde handen.

Wil je jouw foto liever achter acryl, op dibond of op canvas ook dat is mogelijk. Wij helpen je graag met het zoeken van een passende oplossing voor jouw inlijstwerk. Loop rustig binnen voor een persoonlijk advies. Om goed met je mee te kunnen denken is het misschien een idee om een aantal foto’s met jouw telefoon van de betreffende ruimte en muur te maken. Is het in te lijsten werk niet van onze hand? Neem het dan mee, voor een optimaal advies.

Indien gewenst komen we voor het optimale advies ook bij je thuis kijken. op deze manier kunnen we optimaal rekening houden met jouw inetrieur bij de keuze van de lijst.

Al onze lijsten zijn maatwerk dit betekent dat we naast de zogenaamde standaardmaten elke lijst op elk gewenst formaat kunnen leveren